Reivindicacions

Campanya Mobilitza’t


La situació política actual està en un punt que fa que la ciutadania estigui decebuda, desmotivada i un pèl desanimada.

El procés s’està fent llarg, i notem que tant en la concentració dels divendres com en les diverses accions que es fan arreu del país; ha minvat la participació, si ho comparem amb el que es vivia als carrers en les dates posteriors al referèndum i durant tot el 2018. El 2019 també va ser un any amb grans mobilitzacions i accions contundents, tot i que a finals d’any es va començar a notar la desmotivació de la gent. Tenim la certesa, però, que el sentiment independentista segueix sent majoritari entre la població catalana.

Per això, des d’Adic Girona hem volgut iniciar una campanya amb el lema “Mobilitza’t”, que pretén animar aquella gent que darrerament ha decidit no sortir pel desànim general que s’està vivint.

Al llarg d’aquest dies anirem penjant cartells a l’edifici de la Generalitat a Girona que volen portar a reflexionar sobre la importància de seguir amb la mobilització, i encoratjar a no defallir i a fer sentir la nostra veu.